Realisaties

Hier vind je een overzicht van enkele van onze meest recente projecten en voltooide projecten. We zijn trots om te laten zien wat we hebben bereikt en hopen dat deze pagina je inspiratie biedt voor jouw eigen project.
Of je nu op zoek bent naar ideeën voor een nieuwe badkamer, een moderne keuken of een uniek metselwerkproject, we hebben voorbeelden van al deze projecten en meer. Elk project is op maat gemaakt en gebouwd volgens de specifieke wensen en behoeften van de klant.
We willen onze klanten bedanken voor hun vertrouwen in ons en voor het toestaan van ons om hun droomprojecten te realiseren. We zijn er trots op om te werken met de beste materialen en vakmensen om ervoor te zorgen dat elk project van de hoogste kwaliteit is.
Bekijk onze realisatie pagina om te zien wat we hebben bereikt en neem contact met ons op om te zien hoe we jouw project tot leven kunnen brengen!

Terras met verlichting

Terras met verlichting

Transformeer uw binnenterras met sfeervolle buitenverlichting! Ontdek onze recente realisatie en laat uw buitenruimte stralen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Totaalrenovatie

Prachtige totaalrenovatie! Badkamer, toilet & keuken getransformeerd!

Verzonken betonsokkel voor schuifraam

Verzonken betonsokkel voor schuifraam: stijlvol & functioneel!

Badkamerrenovatie

Badkamer & toilet totaalrenovatie: van gewoontjes naar geweldig!

Keuken renovaties

Verledens renovaties: Meesterlijk maatwerk in keukenrenovaties!

Ramen en deuren

Maatwerk in ramen en deuren!

Renovatie tuinhuis

Van hout naar steen: Tuinhuis transformatie door Verledens renovaties!